تذکر وزیر پیشین آموزش وپرورش به رئیسی برای خارج کردن این وزارتخانه از بلاتکلیفی
به گزارش وبلاگ تجهیزات شبکه، علی اصغر فانی وزیر پیشین وزارت آموزش و پرورش در اعتماد نوشت: می دانیم که نیروی انسانی عامل اصلی توسعه پایدار بوده و آموزش و پرورش زیرساخت نیروی انسانی هر جامعه ای را تامین می نماید. در فرآیند تعلیم و تربیت معلم نقش کلیدی دارد. در نتیجه می توان گفت: کلید توسعه یافتگی هر کشور در دستان پربرکت معلمین است.
امروز آموزش و پرورش کشور آیینه تمام نمای آینده آن کشور است. آموزش و پرورش بزرگ ترین فصل مشترک ملت و حاکمیت است. دستگاه پهن پیکر آموزش و پرورش بیش از 45 میلیون مخاطب مستقیم دارد (15 میلیون دانش آموز، 30 میلیون اولیا و قریب به یک میلیون معلم) آموزش و پرورش تنها نهاد دولتی است که در اقصی نقاط کشور حضور داشته و پرچم جمهوری اسلامی بر فراز مدرسه نشانگر حضور حاکمیت در تمامی نقاط ایران اسلامی است.
می توان نتیجه گرفت که آموزش و پرورش هم به لحاظ نیروی انسانی و در اختیار داشتن نیروی انسانی فرهیخته و هم به لحاظ اهمیت ماموریتی که به عهده دارد، از مهم ترین نهاد کشور محسوب می گردد. در هفته بزرگداشت مقام معلم هستیم و یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری و قریب به 5 هزار شهید معلم را گرامی می داریم.
هزینه روزانه آموزش و پرورش 1000 میلیارد تومان است لذا باید توجه داشت که تعطیلی یک روز مدارس برای دولت هزینه هزار میلیاردی دارد. در شرایطی که این وزارتخانه سرنوشت ساز با سرپرست اداره می گردد جا دارد که آقای رییس جمهور در انتخاب کاندیدای وزارت و معرفی به مجلس کوشش بیشتر از معمول داشته و این دستگاه بزرگ را از بلاتکلیفی خارج کند. به نظر می رسد شخصیتی ملی با حداقل ضوابط زیر ممکن است این وزارتخانه را تا حدودی نجات دهد.
1- چهره ای شناخته شده و مورد قبول فرهنگیان باشد
2- مدارج مدیریتی را در آموزش و پرورش طی نموده باشد
3- مسائل و اولویت های آموزش و پرورش را بداند
4- اهل مشورت باشد و از توان خبرگان استفاده کند
5- استقلال آموزش و پرورش را حفظ کند
6- جناحی نبوده و به منافع آموزش و پرورش، معلمان و دانش آموزان بیندیشد
امید است مجلس شورای اسلامی به خصوص کمیسیون آموزش و تحقیقات با دقت صلاحیت کاندیدای پیشنهادی رییس جمهور را آنالیز و اعلام رای کند.
منبع: فرارو