طرز تهیه کوکی تویکس(twix) خانگی؛ شیرینی خوشمزه برای عید

به گزارش وبلاگ تجهیزات شبکه، کوکی تویکس نوعی شیرینی خشک و خوش طعم است که از شکلات تویکس الهام گرفته شده است. این کوکی تشکیل شده از یک لایه بیسکوئیتی و یک لایه کاراملی و در صورت دلخواه می توان روی شیرینی را با شکلات تزئین کرد.

طرز تهیه کوکی تویکس(twix) خانگی؛ شیرینی خوشمزه برای عید

این شیرینی طعم فوق العاده ای دارد و درست کردن آن بسیار ساده است و طعم کاراملی و فوق العاده آن باعث می گردد که مورد توجه همه باشد.

این شیرینی را میتوان برای عصرانه یا دورهمی یا مناسبت های مختلف مثل عید نوروز برای شیرینی عید آماده کرد. طرز تهیه آسان و مواد قابل دسترس باعث می گردد. تهیه این کوکی در منزل کاری بسیار ساده باشد. در وبلاگ تجهیزات شبکه بلاگ همراه ما باشید.

مواد لازم کوکی تویکس:
کره هم دمای محیط150 گرم
آرد شیرینی پزی200 گرم
پودر قند یا شکر60 گرم
زرده تخم مرغ1 عدد
وانیلیک چهارم قاشق چای خوری
تافی کاراملی208 گرم
خامه صبحانه3 قاشق غذاخوری

1- برای آماده کردن خمیر کره به دمای محیط رسیده و پودر قند الک شده رو داخل ظرفی میریزیم و با دور کند همزن مخلوط میکنیم تا پودر قند جذب کره بشه و هیج دونه پودر قندی باقی نمونه.

2- بعد با دور تند همزن به مدت یک دقیقه میزنیم تا مواد یکدست بشن و بعد زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه میکنیم.

3- و حدود سی ثانیه با همزن مخلوط میکنیم تا مواد با هم مخلوط بشن.

بعد آرد رو داخل مواد الک میکنیم و با قاشق مخلوط می کنیم.

4- و به خورد هم می دیم تا مواد به شکل خرده نان در بیان و بعد کم کم با نوک انگشت ها خمیر رو جمع میکنیم.

5- تا در نهایت یک خمیر یکدست و لطیف داشته باشیم.

چون داخل خمیر از کره استفاده شده به هیچ عنوان از کف دست برای جمع کردن خمیر استفاده نمیکنیم و بعلاوه خمیر رو بیش از حد ورز نمیدیم چون حرارت کف دست و ورز زیاد باعث به روغن افتادن خمیر میشه و در نهایت بعد از پخت شیرینی سفت و خشک میشه و کیفیت مطلوبی نداره.

خمیر آماده شده رو داخل نایلون فریزر قرار بدین و کمی با دست مسطح کنید و به مدت یک ساعت داخل یخچال استراحت بدین.

6- و بعد خمیر رو ما بین دو کاغذ روغنی به ضخامت سه الی چهار میلی متر با وردنه باز کنید.

سعی کنید ضخامت خمیر در هر سمت یکسان و برابر باشه بعد با یک کاتر دلخواه شیرینی رو قالب بزنید من از قالب طرح دار برای این شیرینی استفاده کردم.

7- اگه احساس کردین قالب به خمیر میچسبه کاتر رو داخل آرد بزنید و چند بار به آرومی روی صفحه کار بکوبید تا آرد اضافیش بریزه و بعد قالب بزنید.

اگه کاتر توخالی مناسب برای این شیرینی ندارین مقداری از خمیر شیرینی رو بردارین و داخل دست گرد کنید و کمی با دست فشار بدین تا مسطح تر بشه و بعد با یک وسیله گرد مثل پشت یک کاتر یا … روی شیرینی رو فشار بدین.

8- تا فضای تو خالی روی خمیر شکل بگیره و بقیه شیرینی ها رو هم به این ترتیب آماده کنید اما سعی کنید همه شیرینی ها یک مقدار باشن.

شیرینی رو ها رو بعد از کاتر زدن داخل سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده بچینید و کمی فاصله بینشون قرار بدین.

9- سینی رو به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار بدین تا شیرینی ها استراحت کنن و بعد داخل فر صد و هشتاد درجه سانتی گراد که از قبل گرم شده به مدت حدودی یک ربع الی بیست دقیقه بپزین زمان گفته شده در فرهای مختلف متفاوته وقتی شیرینی ها کمی تغییر رنگ دادن و طلایی شدن میتونید از فر خارج کنید.

اجازه بدین شیرینی ها داخل سینی کاملا خنک بشن و قبل از خنک شدن به هیچ وجه جا به جا نکنید چون باعث خرد شدن کوکی ها میشه.

بعد از خنک شدن کوکی ها رو از کاغذ روغنی جدا کنید و روی صفحه کار بچینید.

برای آماده کردن لایه کاراملی تافی های کاراملی رو داخل ظرفی بریزین (برای این شیرینی از هر تافی کاراملی دلخواهی میتونید بهره ببرید) و روی حرارت بن ماری قرار بدین (حرارت بخار آب مثل کتری در حال جوش) تا تافی ها کمی نرم بشن.

10- و بعد خامه صبحانه رو بهش اضافه کنید و روی حرارت بن ماری مخلوط کنید تا در نهایت یکدست و صاف بشه.

توجه کنید که آب شدن تافی ها و یکدست شدن اون با خامه نسبت به آب کردن شکلات زمان بیشتری میبره و به هم زدن بیشتری نیاز داره پس حوصله به خرج بدین تا سس کاراملی شما کاملا یکدست بشه و بعد از روی حرارت بردارین و اجازه بدین کمی از دما بیفته و بعد داخل قیف یکبار مصرف بریزین.

11- و سر قیف رو قیچی کنید و فضای داخلی شیرینی ها رو با سس کاراملی پر کنید و اجازه بدین کمی بمونن تا خودشون رو بگیرن در صورت دلخواه میتونید مقداری شکلات شیری یا تلخ رو آب کنید و داخل قیف بریزین و به حالت خط های رفت و برگشتی روی شیرینی بریزین تا زیباتر بشه و یا روی قسمت کاراملی شکلات خرد شده بپاشین.

شیرینی های آماده رو داخل ظرف در دار نگه داری کنید و موقع سرو اونها رو روی هم نچینید چون بهم میچسبن.

نکات کوکی تویکس:

  • یک ربع قبل از آغاز کار مواد اولیه رو در فضای محیط قرار بدین تا هم دمای محیط باشن.
  • چون مقدار جذب آردهای مختلف با هم تفاوت داره اگه بعد از جمع کردن شیرینی حس کردین خمیر کمی چسبندگی داره میتونید کمی آرد بیشتر بهش اضافه کنید تا چسبندگیش از بین بره اما از اضافه کردن آرد زیاد و سفت کردن خمیر خودداری کنید چون این کار باعث سفت شدن شیرینی بعد از پخت میشه و کیفیت شیرینی رو پایین میاره
  • به جای استفاده از تافی کاراملی میتونید از سس کارامل خانگی یا بازاری بهره ببرید.
  • در صورت دلخواه میتونید فضای خالی داخل شیرینی رو یک لایه با سس کارامل پر کنید و اجازه بدین کمی خودش رو بگیره و بعد یک لایه شکلات شیری آب شده روی کارامل بریزین تا روی اون رو پوشش بده.
  • اگر هنگام پخت حس کردین که شیرینی ها بیش از حد پف کردن در فر رو باز کنید و با یک سیخ چوبی قسمت تو خالی شیرینی رو از چند جا سوراخ کنید تا پف شیرینی بخوابه و فضای خالی شیرینی پر نشه.
  • اگه عجله دارین میتونید سینی شیرینی های قالب زده رو به جای یخچال نیم ساعت داخل فریزر بذارین.
منبع: اُکالا

به "طرز تهیه کوکی تویکس(twix) خانگی؛ شیرینی خوشمزه برای عید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کوکی تویکس(twix) خانگی؛ شیرینی خوشمزه برای عید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید