توصیه های طلایی برای کاهش درد پریود یا قاعدگی

به گزارش وبلاگ تجهیزات شبکه، برای کاهش درد در زمان پریود شدن می توانید از قرص های ضد بارداری، مسکن و ضد افسردگی بهره ببرید، ولی بهتر است که گاهی به جای مصرف این داروهای شیمیایی برای کاهش درد دوره قاعدگی، از داروهای گیاهی نیز بهره ببرید.

توصیه های طلایی برای کاهش درد پریود یا قاعدگی

توصیه اول: برای کاهش درد در دوره پریود دم نموده مخصوص بنوشید

دم نوش های گیاهی در کاهش درد و ایجاد آرامش در دوره قاعدگی بسیار مناسب می باشند. هریک از این دم نموده ها را می توانید به طور مجزا تهیه و به دلخواه خود مصرف کنید. برای کاهش درد در زمان پریود شدن، می توانید از دم نوش های زیر بهره ببرید.

  • دمنوش بابونه سنبل الطیب
  • دمنوش گل گاوزبان
  • دمنوش تمشک
  • دمنوش سرخ ولیک
  • دمنوش گیاه زیره و نبات

توصیه دوم: بهتر است در دوره قاعدگی، نمک و کافئین کمتری مصرف کنید

بهتر است بدانید که مصرف نمک بسیار، در افزایش درد پریودی بسیار موثر است و اگر واقعا نمی توانید در برابر آن ها مقاومت کنید، حداقل مصرف متوسط و کمی از آن ها داشته باشید.

توصیه سوم: در زمان پریود شدن ورزش های سبک انجام بدهید

در طب چینی توصیه به انجام ورزش های فیزیکی و فکری آرام و در حد متوسط می گردد (مانند ورزش های تایی چی، یوگا). این ورزش ها سبب می گردد تا شما در آرامش و تعادل بیشتری به سر ببرید.

توصیه چهارم: وقتی قاعده هستید، سعی کنید عمیق تر نفس بکشید

نفس کشیدن عمیق در کاهش درد قاعدگیو همچنین کاهش استرس بسیار موثر می باشد. بهتر است که در دوره قاعدگی نفس کشیدن پی در پی را امتحان کنید و شاهد کاهش درد و استرس بعد از آن باشید.

توصیه پنجم: یک هفته قبل از آغاز پریودی از غذا های آب پز بهره ببرید

یک هفته قبل از آغاز درد پریود بهتر است که از خوراکی های زیر در موقع طبخ غذاها بهره ببرید.

  • اسفناج بخارپزشده
  • تمشک و گردو
  • زعفران و رازیانه
  • ترخون و تره فرنگی
  • موسیر و فلفل سیاه
  • دارچین و پوست پرتقال

غذاهایی با طبع گرم مانند حلوای زعفرانی نیز می تواند بهترین انتخاب برای نخستین روز قاعدگی باشد.

توصیه پنجم: از دمنوش دارچین در روز های آغازین پریود شدن بهره ببرید

دمنوش دارچین می تواند علاوه بر کاهش دردهای قاعدگی توان بدنی شما را نیز افزایش دهد. برای تهیه این دمنوش می توانید از پودر دارچین و چوب آن بهره ببرید. اگر به چوب دارچین دسترسی دارید بهتر است دمنوش تان را با آن تهیه کنید.

توصیه ششم: تا حد ممکن در دوران پریودی حمام نروید

بهتر است که در این دوران از استعمال آب زیاد و مخصوصا آب سرد در هنگام شست وشوی دستگاه ادراری تناسلی پرهیز کنید. همچنین توصیه می گردد در صورت امکان فرد در روزهای اول قاعدگی حمام نرود. این موارد باید رعایت گردد اما متاسفانه بیشتر افراد اهمیتی به آن نمی دهند و در آینده دچار مشکل می شوند.

توصیه هفتم: چای گل همواره بهار بنوشید زیرا که در کاهش میزان خونریزی بسیار موثر است

گاهی به دلایل مختلف نظیر اختلال در روزهای قاعدگی یا اختلال در عملکرد دستگاه تناسلی و ابتلا به فیبرم میزان خونریزی در این روزها افزایش می یابد. تغذیه نامناسب و جایگزین نکردن مواد مغذی و خونساز در سبد غذایی دختران و زنان موجب می گردد تا بعضی از افراد با کم خونی روبرو شوند. یکی از ساده ترین شیوه ها برای پیشگیری از بروز کم خونی و ضعف عمومی بدن در روزهای قاعدگی یک هفته مانده به آغاز دوره قاعدگی نوشیدن چای گل همواره بهار است.

توصیه هشتم: بهتر است که در این دوران شکمتان را گرم نگه دارید

دوش آب گرم بگیرید یا کیسه آب گرم را روی شکم و کمر خود قرار دهید، یا اینکه می توانید از حوله ه ای گرم برای این کار بهره ببرید.

در دوران پریودی چه رژیم غذایی داشته باشیم؟

روزانه شش وعده غذا بخورید این برنامه شامل سه وعده غذای اصلی به علاوه غذای سبک ساعت 10 صبح، عصرانه و غذای سبک قبل از خواب می گردد. اگر تا به امروز برنامه غذایی شما به جز این بوده است آن را ترک کنید و فقط وعده های غذایی کوچک بخورید. پیشنهاد ما این است که خانم هایی که نمی خواهند وزن خود را کاهش دهند کالری مصرفی خود را به 1500کالری (رژیم سبک) در روز کاهش دهند و خانم هایی که احتیاج به کاهش وزن دارند کالری مصرفی خود را به 1000 کالری (رژیم متوسط) در روز محدود کنند.

منبع: کتاب مسائل زنانه از پرتو ملکوتی

منبع: setare.com

به "توصیه های طلایی برای کاهش درد پریود یا قاعدگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "توصیه های طلایی برای کاهش درد پریود یا قاعدگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید