طرز تهیه شنیسل مرغ با پنیر موزارلا در خانه با تمام نکات

به گزارش وبلاگ تجهیزات شبکه، نظرتان درباره یک وعده خوشمزه مثل شنیسل مرغ با پنیر چیست؟ شنیسل را می توان در دسته غذاهای محبوب و کم دردسری قرار داد که امروزه هم به صورت آماده و هم به روش سنتی خانگی قابل تهیه است. از آن جایی که این غذا از برش نازکی از انواع مختلف گوشت ؛ ازجمله: گوشت گوسفندی، بوقلمون و مرغ تهیه می شود، نام آن را شنیسل گذاشته اند. شنیسل یا شنیتسل در کشور خاستگاه آن یعنی آلمان به معنای برش یا اسلایس است. این برش گوشت پیش از سرخ شدن با روش های مختلفی که معمول ترین آن ها قرار دادن گوشت داخل پودر سوخاری است آماده پخت می شود. سپس داخل روغن مرغوب که خوب داغ شده سرخ می شود. شنیسل همراه با دورچین های مختلف مانند انواع سالاد یا پوره سبزیجات مختلف سرو می شود.

طرز تهیه شنیسل مرغ با پنیر موزارلا در خانه با تمام نکات

گاهی برای هر چه بیشتر خوشمزه شدن، شنسیل را همراه با پنیر موزارلا سرو می نمایند. با قرار دادن غذا داخل فر، پنیر کاملاً آب شده و ظاهری طلایی رنگ به غذا می دهد. شنیسل مرغ با پنیر یک غذای دوست داشتنی است که امروز قصد آموزش آن را به شما داریم. مطمئن باشید که همه اعضای خانواده شما، از کوچک تا بزرگ، عاشق مزه آن می شوند. در ادامه با طرز تهیه شنیتسل مرغ با پنیر موزارلا همراه ما باشید.

مواد لازم برای شنیسل مرغ با پنیر با سس گوجه فرنگی خانگی

  • سینه مرغ (200 گرم) چهار عدد
  • آرد همه منظوره نصف فنجان
  • نمک ساده یا دریایی به میزان لازم
  • فلفل سیاه آسیاب شده به میزان لازم
  • تخم مرغ دو عدد
  • شیر کم چرب کاله خرید آنلاین یک چهارم فنجان
  • پودر سوخاری دو فنجان
  • روغن مخصوص سرخ کردنی به میزان لازم
  • گوجه گیلاسی نرم 400 گرم
  • بالزامیک غلیظ یک چهارم فنجان
  • فلفل چیلی قرمز یک عدد
  • لیمو یک عدد
  • پنیر موزارلا توپی کاله خرید آنلاین 225 گرم

طرز تهیه شنیسل مرغ با پنیر

مرحله اول

برای تهیه ین شنیسل مرغ با پنیر خوشمزه قبل از انجام هر کاری باید فر را روشن کنید و درجه حرارت آن را روی 250 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. سپس در همین حین که فر در حال گرم شدن است سینه های مرغ را با استفاده از گوشتکوب یا بیفتک نازک کنید تا به یک چهارم ضخامت اولیه خود برسند. یک کاسه میانه بردارید و نصف فنجان آرد داخل آن بریزید و به میزان لازم نمک و فلفل سیاه آسیاب شده به آن اضافه کنید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید.

مرحله دوم

دو عدد تخم مرغ را داخل یک کاسه دیگر بشکنید. سپس یک چهارم فنجان شیر کم چرب اضافه کنید. با هم زن دستی خوب هم بزنید تا کاملاً ترکیب شوند. دو فنجان پودر سوخاری را داخل یک کاسه جداگانه بریزید. اکنون باید سه کاسه مجزا حاوی مخلوط آرد، مخلوط شیر و تخم مرغ و پودر سوخاری داشته باشید. حالا یکی از سینه های مرغ را بردارید و ابتدا داخل مخلوط آرد قرار دهید. مرغ را زیر و رو کنید تا کاملاً به آرد آغشته گردد.

مرحله سوم

سپس، مرغ را مستقیم وارد مخلوط شیر و تخم و مرغ کنید. همه قسمت های مرغ باید خوب با این مخلوط پوشانده گردد. در نهایت، مرغ را وارد کاسه آخر یعنی کاسه ای که حاوی پودر سوخاری است کنید. با دست پودر سوخاری را روی مرغ فشار دهید تا به خوبی به مرغ بچسبد. شنیسل مرغ آماده پخت را داخل یک سینی یا بشقاب بزرگ قرار دهید. مراحل ذکر شده را به همان ترتیب برای تکه های دیگر مرغ تکرار کنید.

مرحله چهارم

یک ماهیتابه بزرگ بردارید و داخل آن میزانی روغن بریزید. ماهیتابه را روی حرارت میانه قرار دهید. هنگامی که روغن گرم شد، شنیسل های مرغ را داخل ماهیتابه قرار دهید. هر شنیسل باید کامل با روغن در تماس باشد و قسمتی از یک شنیسل روی شنیسل دیگر نباشد.

توجه کنید که برای سرخ کردن شنیسل ها حتماً از ماهیتابه بزرگ بهره ببرید؛ اینکار هم باعث سهولت در سرخ کردن می گردد و هم به یکدست سرخ شدن شنیسل ها یاری می نماید. هنگامی که یک طرف شنیسل طلایی و ترد شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم به همان میزان سرخ گردد. شنیسل ها را پس از پخته و سرخ شدن از ماهیتابه خارج کنید و روی یک دستمال مخصوص قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته گردد.

مرحله پنجم

برای تهیه سس گوجه فرنگی یک کاسه بردارید و 400 گرم گوجه گیلاسی را داخل آن بریزید. گوجه ها را با استفاده از یک چنگال یا با میکسر له کنید. یک چهارم فنجان بالزامیک غلیظ به گوجه ها اضافه کنید. سپس، یک عدد فلفل چیلی قرمز را ریز خرد کنید. مراقب باشید که دستانتان را به صورت و چشمانتان نزنید. حتماً دستانتان را پس از خرد کردن چیلی خوب بشویید. چیلی خرد شده را به باقی مواد اضافه کنید. پوست یک عدد لیمو را رنده کنید و یک قاشق غذاخوری از آن را داخل کاسه حاوی سس بریزید. سس را هم بزنید. میزانی از مزه آن را بچشید و به میزان دلخواه، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید.

مرحله ششم

شنیسل مرغ را داخل سینی فر قرار دهید و روی آن به میزان دلخواه سس گوجه فرنگی بریزید. سپس، روی آن میزانی پنیر موزارلا بریزید و سینی را داخل فرِ از پیش گرم شده بگذارید. پس از 12-10 دقیقه، هنگامی که پنیر موزارلا ذوب و طلایی شد، سینی را با احتیاط از فر خارج کنید.شنیسل را داخل بشقاب قرار دهید و همراه با سیب زمینی سرخ نموده یا سالاد کلم سرو کنید. نوش جان!

نکات طرز تهیه شنیسل مرغ با پنیر

  • در صورت تمایل می توانید سس پستو آماده را جایگزین سس گوجه فرنگی کنید.
  • می توانید از اسفناج یا بروکلی بخارپز شده به عنوان دورچین برای شنیسل مرغ با پنیر بهره ببرید.
  • اگر هم مایل بودید می توانید از شنیسل مرغ با سالاد کلم به عنوان دورچین بهره ببرید. چه بهتر که شنیسل مرغ شما رژیمی هم باشد.
  • برای جدا کردن دانه های گوجه فرنگی بهتر است پس از له کردن، آن ها را از یک آبکش با مقدار توری مناسب رد کنید.
منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه شنیسل مرغ با پنیر موزارلا در خانه با تمام نکات" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شنیسل مرغ با پنیر موزارلا در خانه با تمام نکات"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید