با دیوار سبز ، زیبایی و هوای پاک را به خانه خود هدیه دهید

به گزارش وبلاگ تجهیزات شبکه، دیوار سبز چیست؟

بر اساس تعریفی که سایت دیوار سبز گاردن ارائه داده است دیوار سبز یا Green wall یا دیوار زنده همان فضای سبزی است که به صورت عمودی، مستقل و یا بر روی یک دیوار ایجاد می گردد. این پوشش گیاهی می تواند قسمتی یا تمام دیوار را بپوشاند.

با دیوار سبز ، زیبایی و هوای پاک را به خانه خود هدیه دهید

فعالیت های انسانی در حوزه های مختلف در حال بالا بردن سطح co2در کره زمین و در نتیجه افزایش گرمای دنیای هستند از این رو بسیاری از کشور های پیشرفته در پی راه هایی برای کاهش سطح co2 و گرمای دنیای هستند و آنالیز های صورت گرفته تعیین کرده است که دیوار های سبز زنده نقش بسیار زیادی بر کاهش گرمای دنیای دارند در ادامه این مطلب به آنالیز ویژگی ها و انواع دیوار های سبز میپردازیم:

ویژگی های دیوار های زنده طبیعی:

(چگونه دیوار سبز در کاهش گرمای دنیای موثر است)؟

  1. بهبود کیفیت هوا

همانطور که میدانید فعالیت های انسانی در حوزه های مختلف باعث افزایش سطح co2 در دنیا و افزایش بی رویه گرمای دنیای شده اما خبر خوش انجاست که آنالیز های صورت گرفته نشان میدهد که تمام co2 فراوری شده در هوا باقی نمیماند و حدود 25 درصد از آن به وسیله گیاهان جذب شده و مابقی به اقیانوس ها ختم میشود ،در نتیجه این دیوار های زنده فضایی را برای گیاهان بیشتر فراهم میکند ،گیاهان سموم موجود در هوا را فیلتر میکنند و co2 موجود در هوا را به اکسیژن تبدیل میکنند.

وجود این دیوار های سبز زنده در منطقه ها پر جمعیت بسیار حیاتی است چرا که آلاینده ها و ذرات معلق در هوا در خیابان های شهری به دام می افتند

تنها یک متر مربع از دیوار های سبز 3/2 کیلوگرم co2 را در طول سال از هوا استخراج کرده و 7/1 کیلوگرم اکسیژن فراوری میکند.

بعلاوه آنالیز ها نشان داده که گیاهان و میکروب های موجود در خاک VOCs (ترکیبات آلی فرار) را جذب کرده و آنها را به ترکیبات قابل استفاده برای گیاهان تبدیل میکند.

کمترین خطر پخش شدن این ترکیبات آلی فرار در هوا ایجاد سردرد و سرگیچه میباشد

  1. کنترل دما

یک محله با سایه کم می تواند تا 20F گرمتر از یک منطقه مرفه تر و سبزتر در همان شهر باشد.

3. کم کردن آلودگی صوتی

ساختار و تجهیزات دیوار های سبز مکان های شلوغ را ارامتر میکند.ارتعاشات صدا بیش از انکه منعکس شوند به وسیله گیاهان جذب میشود.دیوار های سبز تا 41 درصد بیشتر از دیوار های معمولی آلودگی های صوتی را کاهش میدهند.

4. افزایش عمر زیر ساخت ها

دیوار های سبز ساختمان را از آسیب تماشا مستقیم حفظ میکند. گیاهان رطوبت بالایی دارزند که باعث ایجاد مقاومت انها در برابر اتش میشود.

5. بهبود تنوع زیستی

دیوار های سبز بستر خوبی را برای جانداران مختلف فراهم میکند بستر های مناسب برای تنوع گونه های حشرات و لانه سازی تنوع زیستی شهری را فراهم میکند،ایجاد سایه و غذا برای جانداران مختلف ایجاد میکند.تیم نگهداری ما مشاهده کرده اند که پروانه ها شهد گل ها را از بالای دیوار های زندگی جمع آوری میکنند.

برایی مثال در بعضی از دیوار های سبز جعبه های زیستگاهی یکپارچه ای را برای انواعی از حشرات آماده ساختند و روی دیوار های سبز نصب کردند و گونه های مختلف حشرات توانستند روی آنها زندگی کنند حشراتی نظیر پروانه ها زنبور ها بال توری ها ،کفشدوزک ها و…

6. افزایش سلامتی

این دیوار ها بهزیستی خارج از منزل را افزایش میدهند ،تحقیقات گسترده تعیین کرده است فضاهای سبز تا حدود زیادی سلامتی ذهنی را افزایش میدهد.

هوای تمیز تری که به وسیله گیاهان ایجاد شده منجر به کاهش مسائل سلامتی از قبیل سردرد ،سوزش چشم،گلودرد و مسائل قلبی و خستگی میشود .

انواع دیوار سبز:

در ادامه به آنالیز انواع دیوار سبز می پردازیم و تفاوت آن را از نظر ظاهری، پوشش گیاهی و سیستم اجرایی مقایسه کنیم.

دیوار سبز مدولار

این داربست ها، داربست های فلزی بسیار سبکی از جنس استیل گالوانیزه هستند که یا بر دیوار بنا قرار گرفته اند و یا دارای سازه مستقل خواهند بود که گیاه بالا رونده را نگاه می دارند. به این پانل ها بعلاوه می توان فرم داد تا اشکال و منحنی های مورد نظر را ایجاد کنند.

این سیستم مدولار به علت سختی و صلابت پانل ها می تواند بین قسمت های مختلف ساختمان پل زده و یا به عنوان دیواره های سبز مستقل به کار گرفته شوند.

دیوار سبز کابلی

سیستم کابلی برای نگهداری ازگیاهان رونده پر شاخ و برگ و با رشد سریع بکار می رود .سیستم کابلی از یک سری توپی، غالباً از جنس فولاد ضد زنگ تشکیل شده، که قابلیت عبور کابلها و کشش و انقباض آنها از میان یکدیگر را جهت شکل گیری شبکه مورد نظر فراهم کرده، تکیه و حامل گیاه مورد نظر می باشد.

توپی ها به یاری پیچی که از میان سوراخ مرکزی توپیعبور می کنند به سطح دیوار نصب می شوند. نحوه قرار گیری و فاصله بین توپی ها در روی دیوار مطابق با طرح خاص انتخابی خواهد بود

دیوار سبز شبکه ای

سازه بسیار سبکی است که حائلی از شبکه های فولادی برای گیاهان بالارونده ایجاد کرده که این حائل به دیوار یا به سازه ساختمان متصل می شود.شبکه های سیستمیاغلب برای نگهداری از گیاهانی که رشدی آهسته داشته، و به پشتیبانی بیشتری احتیاج دارند، کاربرد دارند.

سیستم های شبکه توری انعطاف پذیر تر از سیستم کابلی بوده و قابلیت طراحی متنوع تری را دارند.

دیوار سبز پلیمری

تجسم طرح شامل سیستم کاشت در روشی است که گیاهان زنده بر روی یک سطح عمودی کشت می گردند. این سیستم شامل یک پارچه نمدی پلیمری با قابلیت زهکشی مناسب می باشد که به شکل تعیینی تا خورده بر روی قاب زیرساخت قرار می گیرد؛

به نحوی که یک یا چند گلدان یا محفظه برای کشت عمودی به صورت ردیفی با جیب رو به بالا ایجاد شود. گیاه در غلاف اولیه قرار گرفته و در این محفظه ها کشت می شود. این روش سیستم جدیدتر نسبت به دیگر سیستم های اجرای دیوار سبز است و دارای مزایای بیشتری نسبت به روش های گذشتهمی باشد.

دیوار سبز هیدروپونیک

در این روش بستر کشت بر پایه آب می باشد به عبارتی خاک دیگر وجود ندارد و آب کلیه مواد غذایی این دیوار زنده را تأمین می کند. از ویژگی های این روش استفاده از تنوع بیشتر گیاهان، ضخامت کم، سبک و امکان نقش پذیری می باشد به عبارتی طرح مد نظر کشیده شده و سپس گل ها و گیاهان نصب می شود.

دیوار سبز هیروپونیک بسیار مجذوب کننده بوده و مجهز به سیستم تأسیساتی می باشد که به صورت هوشمند مواد غذایی را به گیاهان دیوار سبز تزریق می کند. جالب توجه است که سابقه ایجاد و استفاده از تفکرات روش هیدروپونیک به ایران باستان برمی شود.

از مزایای این سیستم نسبت به سایر سیستم ها می توان به سبکی سازه دیوارسبز، تعویض و تغییر آسان گیاهان، تهویه مناسب ریشه گیاهان، سیستم زهکشی قوی تر، آزادی عمل در انتخاب گیاهان مختلف و.. اشاره نمود.

منبع: اتاق

به "با دیوار سبز ، زیبایی و هوای پاک را به خانه خود هدیه دهید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "با دیوار سبز ، زیبایی و هوای پاک را به خانه خود هدیه دهید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید