طرز تهیه بستنی هلو به 3 روش خامه ای، آلاسکا و بدون ثعلب
به گزارش وبلاگ تجهیزات شبکه، بستنی هلو یکی از خوشمزه تابستانی است که می توانید آن را به عنوان یک خوراکی خوشمزه بعد از غذا یا میان وعده سرو کنید. بستنی هلو به خاطر طعم ملایمی که دارد، معمولا مورد استقبال بسیاری افراد قرار می گیرد و با مواد ساده و در دسترسی هم می توان آن را درست کرد. از بین انواع مختلف بستنی با هلو، بستنی یخی هلو یا آلاسکا هلو و بستنی هلو با خامه و بدون ثعلب، محبوبیت بیشتری دارند. در این مقاله از سرویس در به طرز تهیه بستنی هلو به 3 روش می پردازیم و فوت و فن های تهیه بستنی هلو را به شما آموزش خواهیم داد.
طرز تهیه بستنی هلو با خامه
مدت زمان آماده سازی مواد: 15 دقیقه
مدت زمان آماده شدن بستنی: 4 ساعت
مواد لازم برای تهیه بستنی هلو با خامه
هلو تازه: 1/5 کیلوگرم
شکر: 150 گرم
خامه: 150 گرم
پودر قند: 3 قاشق سوپ خوری
آبلیمو: 3 قاشق سوپ خوری
آب: 2 لیوان دسته دار فرانسوی
مراحل طرز تهیه بستنی هلو بدون ثعلب
برای درست کردن بستنی هلو با خامه و بدون ثعلب، باید هلوهای پوست گرفته را پوره و مایه بستنی را آماده کنید. سپس آنها را در فریزر بگذارید تا خودشان را بگیرند. هر 1 ساعت یک بار هم مواد بستنی را هم بزنید. مخلوط خامه و پودر قند را هم در آخر درست کنید و به بستنی اضافه کنید. برای مشاهده جزییات مراحل تهیه این با هلو، ادامه روش تهیه آن را بخوانید.
مرحله اول: هلوها را آماده کنید
در اولین مرحله از طرز تهیه بستنی هلو، هلوهای تازه را بشویید و پوست آنها را جدا کنید. هسته هلوها را بیرون بیاورید و آن ها را پوره کنید. می توانید از میکسر یا مخلوط کن برای پوره کردن هلوها بهره ببرید. پوره ها را کنار بگذارید.
مرحله دوم: آب و شکر را بجوشانید
در این مرحله، در یک ظرف مناسب، آب و شکر را بریزید و روی حرارت بگذارید تا آب جوش بیاید و دانه های شکر در آن حل شوند. بعد از ذوب شدن شکر، پوره هلو و آبلیمو را در آب شکر در حال جوشیدن بریزید و اجازه دهید کاملا پوره ها نرم شوند و آب و شکر به خورد هلوها بروند. نباید مایه بستنی هلو، آبکی باشد.
مرحله سوم: مایه بستنی را در فریزر بگذارید
بعد از اینکه مایه بستنی هلو آماده شد، شعله گاز را خاموش کنید و اجازه دهید مواد بستنی سرد شوند و به دمای محیط برسند. سپس آنها را در ظرف بریزید. روی ظرف را با سلفون بپوشانید و در فریزر قرار دهید. 1 ساعت بعد ظرف را از فریزر بیرون بیاورید و با قاشق به هم بزنید. این کار باعث می گردد بافت بستنی هلو نرم و پفکی باشد و یخ نزند. این کار را هر 30 دقیقه یا 1 ساعت یک بار انجام دهید و دوباره ظرف را به فریزر برگردانید.
مرحله چهارم: بستنی را سرو کنید
در آخرین مرحله از طرز تهیه بستنی هلو، خامه و پودر قند را با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند و فرم بگیرند. این مخلوط را به روی بستنی هلو بریزید و بعد با یاری قاشق مخصوص، اسکوپ بزنید و آن ها را در قیف یا ظرف سرو بریزید. روی بستنی هلو اسکوپی را می توانید با برش های تازه یا پودر پسته و گردو تزیین و سرو کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه اسموتی هلو
طرز تهیه بستنی هلو (روش دوم)
مواد لازم برای تهیه بستنی هلو
هلو: 1 کیلوگرم
پودر قند: 250 گرم
خامه: 1 پاکت
آبلیمو: 2 قاشق سوپ خوری
مراحل طرز تهیه بستنی هلو
در این روش، برای درست کردن بستنی هلو، به جای جوشاندن پوره هلو با آب و شکر، باید پوره ها را در فریزر بگذارید تا یخ بزنند. مخلوط خامه و شکر را هم باید فریز کنید. سپس همه مواد را با هم میکس کنید و در فریزر قرار دهید. برای آموزش این روش تهیه بستنی هلو، مراحل زیر را دنبال کنید.
مرحله اول: هلو را در فریزر بگذارید
در اولین قدم از طرز تهیه بستنی خامه ای با هلو، هلو ها را بشویید و پوست آن ها بگیرید. هسته ها را جدا کنید و آنها را به مقدار های دلخواه خرد کنید. هلوهای خرد شده را در یک ظرف یا پاکت فریزری بریزید و در فریزر بگذارید تا یخ بزنند.
مرحله دوم: خامه و شکر را آماده کنید
خامه را با نصف پودر شکر، در یک ظرف بریزید و هم بزنید. ظرف خامه و شکر را هم در فریزر بگذارید تا کمی یخ بزند. وقتی دور تا دور ظرف آغاز به یخ زدن کرد، آن را بیرون بیاورید و با همزن به مدت 7 دقیقه بزنید. خامه را دوباره به فریزر برگردانید.
مرحله سوم: شکر و هلو را با هم مخلوط کنید
در این مرحله از طرز تهیه بستنی هلو، هلوهای یخ زده را از فریزر بیاورید و نصف دیگر شکر را روی آنها بپاشید. هلوهای شیرین شده را در میکسر بریزید و بزنید تا پوره شوند. اگر هلوها به سختی پوره می شوند، می توانید کمی آب هلو یا شیر به مواد بیفزایید.
مرحله چهارم: پوره هلو و خامه را اضافه کنید
هلوهای پوره شده را در ظرف مناسب بریزید و خامه ای را که در فریزر داشتید، به آن اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا یکدست شوند. آبلیمو را در آخر به مواد بیفزایید و آنها را در قالب بریزید. قالب را در فریزر بگذارید و هر نیم ساعت یا 1 ساعت بک بار آن را به هم بزنید. بعد از 4 ساعت بستنی تان آماده است. می توانید این بستنی را بین نان میکادو بریزید یا به روش دلخواه خود سرو کنید.
طرز تهیه بستنی یخی هلو
مواد لازم برای تهیه بستنی یخی هلو
هلو خرد شده: 1 لیوان دسته دار فرانسوی
شکر: 3 قاشق غذاخوری
آب: 1/2 لیوان دسته دار فرانسوی
مراحل طرز تهیه بستنی آلاسکا هلو
مرحله اول: هلو و شکر را میکس کنید
برای تهیه بستنی یخی هلویی، هلوها را بشویید و خرد کنید. هسته و پوست آنها را بگیرید. هلوها را همراه با آب در مخلوط کن بریزید و بزنید تا کاملا یکدست شوند. شکر را به هلوهای پوره شده اضافه کنید و مواد را بچشید. در صورت دلخواه مقدار شکر را بیشتر در نظر بگیرید.
مرحله دوم: بستنی آلاسکا هلو را در فریزر بگذارید
مایه بستنی آلاسکا هلو را در قالب بستنی یخی یا لیوان یک بار مصرف بریزید و در فریزر قرار دهید. 30 دقیقه بعد که بستنی کمی خودش را گرفت، چوب های بستنی را در قالب ها فرو کنید. دوباره قالب های بستنی را در فریزر بگذارید و به مدت 3 ساعت در فریزر بگذارید. وقتی بستنی های یخی آماده شدند، آنها را سرو کنید.
فوت و فن های طرز تهیه بستنی هلو
*برای درست کردن بستنی هلو، از هلوهای نرم و رسیده بهره ببرید. اگر هلوها خیلی شیرین نیستند می توانید از شکر یا پودر قند بیشتری در طرز تهیه بستنی هلو بهره ببرید.
*پوست هلوها را حتما بگیرید چون در غیر این صورت کمی طعم بستنی تان تلخ می گردد.
* در طرز تهیه بستنی هلو رژیمی، اگر می خواهید بستنی تان کالری کمتری داشته باشد، به جای شکر از عسل یا شکر قهوه ای بهره ببرید. در این صورت شیرینی بستنی کمتر می گردد.
*اگر می خواهید در هنگام خوردن بستنی هلو، تکه های هلو را زیر دندان احساس کنید، مقداری هلوی یخ زده را با چاقو خرد کنید. بعد از میکس کردن مواد بستنی، هلوهای خرد شده را به آن ها اضافه نموده و با لیسک هم بزنید تا تکه های هلو در تمام قسمت های بستنی پخش گردد. سپس آن را در قالب ریخته و داخل فریزر قرار دهید.
*برای طرز تهیه بستنی هلو بدون خامه، به جای خامه از بهره ببرید. این مدل بستنی، کالری و چربی کمتری دارد و رژیمی خواهد بود.
*برای اینکه بستنی یخی هلو، راحت تر از قالب جدا گردد، بعد از آماده شدن بستنی، کف قالب را چند دقیقه در آب بگذارید تا بستنی ها از قالب جدا شوند.
سوالات متداول
چرا بستنی را باید از فریزر بیرون بیاوریم و هم بزنیم؟
هم زدن بستنی که در فریزر قرار گرفته است لازم است، با این کار هوا به داخل بستنی می رود و باعث می گردد بافت بستنی نرم و پفکی گردد و یخ نزند.
به جای خامه در بستنی هلو، چه چیزی استفاده کنیم؟
اگر می خواهید بستنی هلو، بافت بستنی خامه ای داشته باشد ولی از خامه در آن استفاده نشده باشد، ماست یونانی را با خامه جایگزین کنید.
منبع: افق کوروش