طرز تهیه پای کدو حلوایی وگان؛ یک دسر گیاهی
به گزارش وبلاگ تجهیزات شبکه، پای کدو حلوایی وگان به عنوان یک دسر یا عصرانه خوشمزه نه تنها برای افرادی با رژیم وگان بلکه برای تمامی افراد قابل استفاده است. اگر چه این پای به صورت وگان تهیه شده، اما افراد غیر وگان هم می توانند آن را با محصولات غیروگان تهیه نمایند و سختگیری خاصی در تهیه مواد اولیه ندارند. افراد وگان همواره بیشتر از سایرین برای تهیه غذاهای خود دچار مشکل می شوند؛ زیرا بر خلاف گیاهخواران حتی از مواد لبنی هم استفاده نمی نمایند. برای امروز طرز تهیه پای کدو حلوایی وگان تهیه شده از کدو حلوایی را آموزش می دهیم. این دسر عموما در فصل پاییز و زمستان، وقتی کدوحلوایی بیشتر از همواره در دسترس است، سرو می گردد.
کدو حلوایی ارزش غذایی بسیار بالایی دارد و منبع بسیار خوبی برای تامین فیبر خوراکی و اسیدهای چرب غنی نشده است. به همین دلیل بهتر است به روش های مختلف این ماده مفید و خوشمزه را وارد رژیم غذایی تان کنید. برای مثال، می توانید آن را در تهیه سالاد یا به عنوان ته دیگ زیر برنج و حتی برای تهیه شیرینی و کوکی بهره ببرید. پای کدوحلوایی وگان که دستورالعمل آن در ادامه در اختیارتان قرار می گیرد، با فیلینگ کرمی و چاشنی دارچین و وانیل، طعم بهتری می گیرد. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه پای کدو حلوایی خوشمزه را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه پای کدو حلوایی وگان
- آرد همه منظوره یک و نیم فنجان
- شکر دو قاشق چای خوری
- نمک یک قاشق چای خوری
- روغن نارگیل نصف فنجان
- آب سرد سه تا چهار قاشق غذاخوری
- کدو حلوایی دو و نیم فنجان
- شکر قهوه ای یک چهارم فنجان
- شربت افرا یک چهارم فنجان
- شیر بادام کاله سه چهارم فنجان
- عصاره وانیل یک قاشق چای خوری
- دارچین آسیاب شده نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه پای کدو حلوایی وگان
مرحله اول
برای تهیه پای کدو حلوایی وگان ابتدا باید آرد، شکر و نمک را داخل غذاساز بریزید. اجازه دهید تا غذاساز مدتی روشن بماند تا مواد شما کاملا با هم مخلوط شوند. سپس روغن نارگیل را اضافه کنید تا حالت خمیری به مواد بدهد. سپس، آب سرد را اضافه کنی. با این کار، خمیر سفت شده و فرم می گیرد.
مرحله دوم
خمیر فرم گرفته شده را داخل یک پلاستیک بریزید. حدود 30 دقیقه تا حداکثر یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
مرحله سوم
خمیر را از یخچال بیرون بیاورید. ابتدا روی سطحی که می خواهید خمیر را قرار دهید، آردپاشی کنید. به یاری وردنه خمیر را به ضخامت یک سانتی متر پهن کنید.
مرحله چهارم
ابتدا داخل قالبی که می خواهید خمیر را در آن قرار دهید فویل بکشید. سپس، خمیر پهن شده را داخل قالب پای قرار دهید و لبه های آن را به کناره های قالب برسانید. به یاری دست به آن فرم دهید و قالب را حدود نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید.
مرحله پنجم
در همین حین فر را روشن کنید و دمای آن را روی 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. وقتی فر به دمای موردنظر رسید، قالب را به مدت 10 دقیقه داخل آن قرار دهید. وقتی خمیر پای آغاز به تغییر به رنگ قهوه ای کرد، دمای فر را کم کنید. به سراغ آماده کردن مواد داخل پای بروید.
مرحله ششم
برای تهیه فیلینگ این پای، کدو تنبل، شکر قهوه ای، شربت افرا، شیر بادام، عصاره وانیل، دارچین، نمک و آرد را داخل غذاساز بریزید. مواد را در غذاساز مخلوط کنید تا مثل پوره نرم و یکدست شوند.
مرحله هفتم
بعد از آن، پای را از فر بیرون بیاورید و مواد آماده شده را داخل خمیر بریزید. حدود 40 تا 45 دقیقه پای را بپزید تا زمانی که مایه پای آغاز به ترک خوردن کند.
مرحله هشتم
قالب را از فر بیرون بیاورید و روی قفسه سیمی قرار دهید تا پای کدوحلوایی کاملا خنک گردد. سپس، آن را در ظرف مناسب سرو نموده و برش بزنید. پای کدو حلوایی وگان شما آماده است؛ نوش جان!
فوت و فن های طرز تهیه پای کدو حلوایی وگان
- برای این که خمیر پای بیش از حد برشته نگردد و نسوزد، هنگام پخت مایه پای، بعد از 15 دقیقه روی خمیر را می توانید با فویل بپوشانید.
- پای کدو تنبل را بعد از مصرف داخل یخچال نگهداری کنید.
- می توانید برای تزئین پای از مقداری مغز بادام یا گردو همراه دارچین بهره ببرید.