طرز تهیه 12 نوع غذا با پنیر پیتزا

به گزارش وبلاگ تجهیزات شبکه، پنیر پیتزا از جذاب ترین افزودنی ها به انواع و اقسام غذاست. اگر به دنبال به دست آوردن قلب های اعضای خانواده تان هستید، بیشتر به طبخ غذا با پنیر پیتزا روی بیاورید! بچه ها عاشق این نوع غذاها هستند و همسرتان نیز احتمالا از چنین وعده هایی استقبالی گرم خواهد نمود. پس هیچ چیزی مانع آن نیست که با انواع متنوع غذا با پنیر پیتزا آشنا شده و بهترین ها را انتخاب کنیم.

طرز تهیه 12 نوع غذا با پنیر پیتزا

البته در خاطر داشته باشید که کالری پنیر پیتزا نسبتا بالا بوده و در شمار مواد غذایی پرچرب واقع شده است. به همین دلیل بهتر است از انواع کم چرب آن استفاده نمایید.

در اینجا به دستور تهیه 15 نوع غذا با پنیر پیتزا می پردازیم.

انواع غذا با پنیر پیتزا

1. لازانیا

لازانیا یک غذای ایتالیایی است که امروزه محبوب همگان است. می توانید آن را طی مراحل زیر، به راحتی در منزل تهیه کنید.

مواد لازم برای چهار نفر
گوشت چرخ نموده250 گرم
فلفل دلمه ای2 عدد
پیاز1 عدد
پنیر پیتزابه میزان کافی
رب گوجه فرنگیدو قاشق غذاخوری
ورقه لازانیایک بسته
سس بشاملیک پیمانه
نمک، فلفل، زردچوبه و آویشنبه میزان کافی

روش تهیه

  • پیاز را نگینی خرد کنید.
  • فلفل های دلمه ای را نیز به خوبی شسته و به همان صورت نگینی خرد نمایید.
  • در یک تابه فلفل های دلمه ای و پیاز را به همراه روغن ریخته و اجازه دهید کمی تفت داده شوند.
  • سپس گوشت چرخ نموده را اضافه نموده و باز تفت دهید.
  • دو قاشق رب گوجه فرنگی را به مواد بالا افزوده و برای 1 تا 2 دقیقه روی حرارت بگذارید.
  • اکنون ورقه های لازانیا را در آب جوش بپزید. اگر از انواع پیش پخته آن استفاده می کنید، کافی ست ورقه ها را برای چند دقیقه در آب گرم قرار دهید.
  • ظرف مورد نظر خود را که باید ترجیحا پیرکس باشد، انتخاب نموده و کف آن را با ورقه های لازانیا بپوشانید.
  • حالا از مایه لازانیا روی ورقه ها ریخته و کمی سس بشامل روی آن ها بریزید.
  • سپس از پنیر پیتزا روی این مواد ریخته و سطح را کاملا بپوشانید.
  • اکنون مجددا ورقه های لازانیا را ریخته و سپس از مایه و سس بشامل اضافه کنید.
  • دوباره نوبت پنیر پیتزا و سپس مجددا ورقه های لازانیا می رسد.
  • این مراحل را تکرار کنید تا ظرف پر شود.
  • در ردیف آخر تنها پنیر پیتزا اضافه نموده و سطح ظرف را به طور کامل پوشش دهید.
  • ظرف لازانیا را در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد برای 20 تا 30 دقیقه قرار دهید.
  • پس از طلایی رنگ شدن پنیر پیتزای روی لازانیا، غذای شما آماده است و می توانید آن را سرو نمایید.

2. اسنک گوشت

اسنک گوشت غذایی جذاب و با روال طبخی راحت است که می توانید به عنوان میان وعده نیز از آن بهره ببرید.

مواد لازم برای چهار نفر
گوشت بدون چربی250 گرم
جعفری100 گرم
پیاز1 عدد
نان تست1 بسته
پنیر پیتزابه میزان کافی
فلفل دلمه ای رنگی2 عدد
رب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبهبه میزان لازم

روش تهیه

  • گوشت را خیلی ریز خرد کنید. (توجه داشته باشید که نمی خواهیم گوشت چرخ نموده باشد، بلکه بسیار ریز شده باشد.)
  • فلفل های دلمه ای و پیاز را نیز شسته و به شکل نگینی خرد نمایید.
  • در یک تابه گوشت، فلفل دلمه ای و پیاز را به همراه روغن سرخ کردنی، سرخ نموده و آن قدر ادامه دهید که گوشت ها کاملا از حالت خامی خارج شوند.
  • سپس نمک، فلفل و زردچوبه به میزان کافی اضافه نموده و یک قاشق رب گوجه فرنگی را نیز بیفزایید.
  • پس از کمی دیگر تفت دادن، تابه را از روی حرارت برداشته و بگذارید کمی خنک شود.
  • از طرفی دیگر جعفری ها را شسته و کاملا خرد نمایید.
  • این جعفر ی ها را به مایه بالا اضافه نموده و هم بزنید.
  • حالا دستگاه ساندویچ ساز را آماده نموده و یک لایه از نان های تست در هر پنجره آن قرار دهید.
  • سپس از مایه اسنک گوشت روی هر نان تست پخش نموده و رویش را با پنیر پیتزا (به میزان دلخواه) بپوشانید.
  • حالا یک ورقه دیگر نان تست روی هر یک گذاشته و درب ساندویچ ساز را ببندید.
  • ساندویچ ساز را روشن نموده و پس از اتمام کار آن، اسنک های گوشت را خارج سازید.
  • شما می توانید این غذای خوشمزه با پنیر پیتزا را به همراه سس کچاپ یا سس فلفل میل نمایید.

3. نیمرو با پنیر پیتزا

نیمرو از ساده ترین غذاهایی ست که بیشتر برای وعده صبحانه مورد استفاده قرار می دهیم. اما با مخلوط کردن نیمرو با پیتزا به ترکیبی بسیار خوشمزه دست می یابید؛ که شاید از این پس این غذا را به وعده های دیگر خود نیز بیاورید. همچنین طبخ املت با پنیر پیتزا نیز به همین اندازه جذاب خواهد بود.

مواد لازم برای دو نفر
تخم مرغ3 عدد
پنیر پیتزا200 گرم
روغن2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبهبه میزان کافی

روش تهیه

  • روغن را در تابه ریخته و اجازه دهید کمی داغ شود.
  • حالا تخم مرغ ها را در آن شکسته، ادویه ها را اضافه کنید و بگذارید نیمرو خودش را بگیرد.
  • یک دقیقه مانده به آماده شدن نیمرو، روی آن را با پنیر پیتزا بپوشانید و حرارت را کم کنید.
  • با آب شدن پنیر پیتزا و کمی تغییر رنگ آن، نیمروی پنیر پیتزایی آماده است و می توانید از میل کردن آن، لذت ببرید.

4. نان سیر

نان سیر در شمار پیش غذاها و میان وعده های خوشمزه واقع شده است. برای آشنایی با طرز تهیه آن با ما همراه باشید.

مواد لازم برای چهار نفر
نان فرانسویدو عدد
سیر4 حبه
پنیر پیتزابه میزان دلخواه
فلفل سیاهبه میزان کافی

روش تهیه

  • نان فرانسوی را از سطح مقطع، برش های متوسط بدهید. به صورتی که قطر هر برش یک تا یک و نیم سانتی متر باشد.
  • اکنون سینی فر را برداشته و این برش های نان را روی آن کنار هم بچینید.
  • حبه های سیر را پوست کنده و آن ها را ریز خرد کنید.
  • روی هر برش نان، مقداری خورده سیر بریزید و روی آن کمی فلفل سیاه بپاشید.
  • حالا از پنیر پیتزا روی تمام برش های نان ریخته و تا جایی که مایل هستید آن ها را پر کنید.
  • سپس سینی فر را داخل فر با دمای 180 درجه سانتی گراد برای مدت 10 دقیقه قرار دهید.
  • نان سیر پنیری شما آماده است!

5. گراتن مرغ و بادمجان از انواع غذا با پنیر پیتزا

اگر از علاقه مندان به انواع غذا با بادمجان هستید، این غذا را نیز فوق العاده خواهید یافت.

مواد لازم برای چهار نفر
بادمجان5 عدد
سینه مرغ پخته شده2 تکه
سس بشامل3 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا400 گرم
نمک و فلفل سیاهبه میزان کافی

روش تهیه

  • بادمجان ها را به خوبی شسته و حلقه حلقه کنید.
  • سپس این حلقه های بادمجان را داخل تابه ای به همراه روغن، سرخ نمایید.
  • ظرف مورد نظر خود را که می خواهید در فر قرار دهید، آماده نموده و کف آن را کمی چرب کنید.
  • سپس بادمجان ها را داخل ظرف چیده و از سس بشامل روی آن ها بریزید.
  • اکنون دو تکه سینه مرغ پخته شده را خرد و ریش ریش نموده و روی مواد قبلی قرار دهید.
  • دوباره مقداری سس بشامل اضافه نموده و با پنیر پیتزا سطح ظرف را بپوشانید.
  • حالا ردیف دیگری بادمجان چیده و باز سس بشامل و پنیر پیتزا اضافه کنید.
  • این ظرف را داخل فر با دمای 180 درجه سانتی گراد، برای مدت 35 تا 40 دقیقه قرار دهید.
  • گراتن مرغ و بادمجان آماده است.

6. اشترودل

اشترودل غذای مورد پسند نسل جوان است و روش تهیه چندان سختی نیز ندارد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه آن را بیاموزید.

مواد لازم برای چهار نفر
گوشت چرخ نموده200 گرم
پنیر پیتزا ورقه ای8 عدد
فلفل دلمه ای1 عدد
پیاز1 عدد
نان باگت4 عدد
رب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبهبه میزان کافی

روش تهیه

  • پیاز و فلفل دلمه ای را نگینی خرد نموده و در روغن به همراه گوشت چرخ نموده، سرخ کنید.
  • در انتهای سرخ کردن؛ رب، نمک و فلفل را نیز بیفزایید.
  • نان باگت را از میان باز نموده و یک ورقه پنیر پیتزا داخل آن قرار دهید.
  • سپس از مواد آماده شده روی آن ریخته و مجددا یک ورقه دیگر پنیر پیتزا اضافه کنید. (این کار را برای هر 4 نان تکرار نمایید.)
  • اشترودل ها را در سینی فر یا یک ظرف پیرکس داخل فر با دمای 180 درجه سانتی گراد برای مدت 5 دقیقه قرار دهید.

7. پیتزا با مرغ

احتمالا عادت دارید پیتزا را با سوسیس و کالباس و فرآورده های مضر این چنینی برای سلامتی بدن ببییند. اما می توانید با یاری مرغ و پنیر پیتزا، به تهیه یک پیتزای کاملا سالم در منزل خود مشغول شوید.

مواد لازم برای یک نفر
خمیر پیتزا از پیش آماده1 عدد
سینه مرغ1 عدد
قارچ100 گرم
فلفل دلمه ای1 عدد
ذرت2 قاشق غذاخوری
سس کچاپ2 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزابه میزان کافی

روش تهیه

  • سینه مرغ را از پیش با مقداری زردچوبه، نمک و فلفل بپزید و بگذارید آب آن کامل تمام شود.
  • خمیر پیتزا را در سینی فر گذاشته و روی آن را با سس کچاپ بپوشانید.
  • حالا کمی پنیر پیتزا روی خمیر ریخته و سطح آن را پر کنید.
  • مرغ را ریش ریش نموده و در تمام سطح پخش کنید.
  • فلفل دلمه ای را شسته و خرد نموده و لا به لای رشته های مرغ قرار دهید.
  • قارچ ها را نیز شسته، پوست کنده و لایه لایه روی این مواد قرار دهید.
  • اکنون دو قاشق ذرت را روی همه مواد پخش کنید.
  • حالا دوباره روی پیتزا را کامل با پنیر پیتزا بپوشانید.
  • در نهایت روی همه مواد آویشن پاشیده و سینی را در فر قرار دهید.
  • این پیتزا باید برای مدت 20 دقیقه تا نیم ساعت در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد بماند تا لایه رویی آن طلایی رنگ شده و آماده سرو شود.

8. تست کالباس و پنیر پیتزا

این غذا بسیار راحت تهیه شده و زمانی کوتاه از شما خواهد گرفت.

مواد لازم برای 4 نفر
نان تست8 عدد
کالباس16 ورقه
پنیر پیتزا ورقه ای16 عدد
آویشنبه میزان کافی

روش تهیه

  • نان های تست را کف سینی فر بچینید.
  • روی هر یک از نان های تست، یک ورقه کالباس قرار داده و سپس رویش یک ورقه پنیر پیتزا بگذارید.
  • اکنون دوباره روی هر ورق پنیر پیتزا، یک ورقه دیگر کالباس بگذارید.
  • سپس مجددا روی هر نان تست یک ورقه پنیر پیتزا گذاشته و روی آن کمی آویشن بپاشید.
  • اکنون تست ها را داخل فر با دمای 180 درجه سانتی گراد، برای مدت 5 دقیقه قرار داده و سپس آن ها را به همراه سس مورد علاقه خود، میل نمایید.

9. گراتن سیب زمینی از انواع غذا با پنیر پیتزا

گراتن یکی از انواع غذا با سیب زمینی است که در عین سادگی، طعم بسیار خوبی دارد و حتما عاشق آن خواهید شد.

مواد لازم برای دو نفر
سیب زمینی عظیم3 عدد
قارچ100 گرم
پنیر پیتزابه میزان کافی
فلفل دلمه ای1 عدد
نمک و فلفل سیاهبه میزان کافی

روش تهیه

  • سیب زمینی ها را شسته و برای چند دقیقه آب پز یا بخارپز کنید. (توجه داشته باشید که تنها می خواهیم کمی از خامی سیب زمینی گرفته شده و نباید آن ها کاملا پخته و نرم شوند.)
  • سپس کف ظرف مورد نظر خود را با کمی کره چرب کنید.
  • سیب زمینی ها را حلقه حلقه نموده و در ظرف بچینید.
  • حالا قارچ ها را شسته، پوست کنده و حلقه حلقه کنید.
  • حلقه های قارچ را داخل تابه ای ریخته، روی حرارت قرار داده و بگذارید آب آن ها تمام شود.
  • سپس این قارچ ها را روی سیب زمینی ها بریزید.
  • فلفل دلمه ای را نیز خرد نموده و به همراه پنیر پیتزا روی تمام مواد قرار دهید، به شکلی که پنیر پیتزا سطح را کاملا بپوشاند.
  • حالا این ظرف آماده را داخل فر با دمای 180 درجه سانتی گراد برای 20 تا 30 دقیقه قرار دهید.
  • گراتن سیب زمینی و قارچ شما آماده سرو کردن است.

10. سیب زمینی شکم پر

این غذا طعم بسیار جالبی دارد و می توانید از آن به عنوان غذای اصلی در وعده شام، یا میان وعده بهره ببرید.

مواد لازم برای چهار نفر
سیب زمینی عظیم4 عدد
گرم گوشت چرخ نموده200 گرم
قارچ200 گرم
فلفل دلمه ای1 عدد
پنیر پیتزابه میزان دلخواه
نمک، فلفل و زردچوبهبه میزان کافی
پیاز1 عدد

روش تهیه

  • سیب زمینی ها را به خوبی شسته و آب پز یا بخارپز کنید. (پیش از آن که سیب زمینی نرم شود، آن را از روی حرارت خارج کنید. توجه داشته باشید که قصد ما خالی کردن داخل سیب زمینی است و نباید حین این کار، از هم متلاشی شود.)
  • اکنون داخل سیب زمینی را خالی می کنیم، به شکلی که لایه آن به قطر 1 تا 1 و نیم سانتی متر، باقی بماند.
  • از طرفی دیگر گوشت چرخ نموده را به همراه برش های قارچ، فلفل دلمه ای خرد شده، پیاز و ادویه ها تفت داده و سرخ نموده ایم.
  • از این مواد داخل سیب زمینی ها ریخته و روی آن را با پنیر پیتزا پر می کنیم.
  • سیب زمینی های شکم پر را داخل فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار داده و بگذارید برای مدت 20 تا 25دقیقه باقی بمانند.
  • پس از طلایی رنگ شدن پنیرها، سیب زمینی های شکم پر آماده سرو کردن هستند.

11. گراتن گوشت و مرغ و پنیر

گراتن ها از غذاهای امروزی و دوست داشتنی برای بیشتر افراد هستند. این بار گراتن گوشت و مرغ و پنیر را به همراه یکدیگر، تجربه کنید.

مواد لازم برای 4 نفر
گوشت گوساله250 گرم
سینه مرغ2 تکه
پنیر پیتزابه میزان دلخواه
پیاز2 عدد
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه و آویشنبه میزان کافی

روش تهیه

  • گوشت را بسیار ریز و ترجیحا شیاری خرد نموده و با سینه مرغ نیز همین کار را تکرار کنید.
  • پیاز را نگینی خرد نموده و همه مواد را داخل تابه به همراه روغن بریزید.
  • حالا این مواد را روی حرارت سرخ نموده و کاملا بپزید.
  • در اواخر سرخ کردن، ادویه ها را اضافه نموده و سپس دو قاشق رب گوجه فرنگی را نیز بیفزایید.
  • رب را تفت داده و سپس پنیر پیتزا را به مواد اضافه کنید.
  • حرارت را کم نموده و بگذارید پنیرها آب شده و طلایی رنگ گردند.
  • غذای شما آماده است. می توانید آن را به همراه تزئین جعفری سرو نمایید.

12. ماکارونی با پنیر پیتزا

ماکارونی از آن دسته غذاهایی ست که بیشتر ما به آن علاقه داریم. اما با تهیه ماکارونی به همراه پنیر پیتزا به غذای جدید و بارها خوش طعم تری دست می یابید.

مواد لازم برای 4 نفر
ماکارونی طرح دار1 بسته 500 گرمی
گوشت چرخ نموده250 گرم
فلفل دلمه ای1 عدد
رب گوجه فرنگی3 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا200 گرم
نمک، فلفل و زردچوبهبه میزان کافی

روش تهیه

  • گوشت چرخ نموده را به همراه پیاز خرد شده در روغن تفت داده و رب گوجه فرنگی را بیفزایید.
  • تفت دادن به همراه رب گوجه فرنگی را ادامه داده و ادویه ها را نیز اضافه کنید.
  • اکنون ماکارونی ها را در یک قابلمه آب جوش ریخته و بگذارید برای 10 دقیقه قل بزنند.
  • سپس ماکارونی ها را آبکش نموده و از روی آن ها آب سرد عبور دهید تا از چسبندگی شان جلوگیری شود.
  • حالا ماکارونی ها را با مایه آماده شده مخلوط کنید و در یک ظرف پیرکس و مناسب فر، لایه لایه ماکارونی و پنیر پیتزا بریزید.
  • به این شکل که یک لایه ماکارونی ریخته، روی آن پنیر پیتزا بپاشید و باز یک لایه دیگر ماکارونی و پنیر پیتزا و همین طور ادامه دهید تا لایه نهایی، پنیر پیتزا باشد.
  • این ظرف را در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد برای مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید.

سخن پایانی

با امتحان دستور پخت هر یک از غذاهای فوق، می توانید وعده غذایی جذابی برای خود و عزیزانتان آماده سازید. اگر شما نیز غذایی از انواع غذا با پنیر پیتزا چه از میان غذاهای ملل و چه ابتکارات شخصی خود می شناسید، دستور تهیه آن ها را در بخش نظریات با ما در میان بگذارید. اگر به غذاهای سریع و امروزی علاقه دارید، پیشنهاد می کنم انواع غذا با سیب زمینی را نیز در مجله انگیزه بخوانید و با طرز تهیه آن ها آشنا شوید.

منبع: مجله انگیزه

به "طرز تهیه 12 نوع غذا با پنیر پیتزا" امتیاز دهید

15 کاربر به "طرز تهیه 12 نوع غذا با پنیر پیتزا" امتیاز داده اند | 4.1 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه 12 نوع غذا با پنیر پیتزا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید