طرز تهیه جوجه کباب تندوری
به گزارش وبلاگ تجهیزات شبکه، جوجه کباب تندوری یکی از انواع کباب های خوشمزه و مخصوص بین المللی است، برای مشاهده این آموزش آشپزی بین المللی در ادامه با ما همراه باشید.

به گزارش وبلاگ تجهیزات شبکه به نقل ازچی شی
مواد لازم برای 2 نفر | |
سینه مرغ | 1 عدد کامل |
ماست | 1 پیمانه |
زعفران دم کرده | 3 قاشق غذاخوری |
زنجبیل تازه | 1 تکه کوچک |
پاپریکا | 2 قاشق چایخوری |
روغن زیتون | 4 قاشق غذاخوری |
پیاز | 1 عدد متوسط |
فلفل سبز تند | 4 عدد |
ادویه تندوری | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
فلفل قرمز | به مقدار کافی |
دستور پخت جوجه کباب تندوری
مرحله اول
ابتدا پیاز را با رنده ریز رنده می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه زنجبیل را رنده می کنیم و به کاسه می افزاییم. حالا فلفل سیز را به صورت نگینی خرد می کنیم و اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله روغن زیتون را به همراه ماست و زعفران دم کرده به کاسه حاوی مواد می افزاییم و مواد را مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه ادویه تندوری را به همراه پاپریکا، مقداری نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز به مواد اضافه می کنیم.
مرحله سوم
حالا مواد را مخلوط می کنیم تا با ادویه ها ترکیب شوندف سپس گوشت مرغ را کمی درشت تر از جوجه کباب خرد می کنیم و روی هر قطعه گوشت ا یک کارد تیز چند برش ایجاد می کنیم، سپس به این سس اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله گوشت مرغ را به خوبی با سس ترکیب می کنیم، سپس روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و حداقل به مدت 6 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت مرغ استراحت کند و به خوبی طعم سس را بگیرد.
مرحله پنجم
پس از اینکه گوشت مرغ طعم دار شد، کاسه را از یخچال خارج می کنیم، سپس فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. در همین روی سینی فر را با فویل آلومینیومی به طور کامل می پوشانیم و فویل را چرب می کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله تکه های گوشت مرغ را درون سینی فر می چینیم و در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا جوجه ها کباب شوند. حدودا بین 25 تا 35 دقیقه برای پخت کامل جوجه ها زمان نیاز است، در سرانجام چند دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی جوجه ها رنگ بگیرد.
منبع: جام جم آنلاین