طرز تهیه نان کدو حلوایی خوشمزه و دلنشین در خانه
به گزارش وبلاگ تجهیزات شبکه، نان ها انواع مختلفی دارند. یکی از نان های بسیار خوشمزه که شاید کمتر کسی آن را امتحان نموده باشد، نان کدو حلوایی است. با تهیه این نان خوشمزه نه تنها فرصت امتحان کردن یک نان خوشمزه را پیدا می کنید، بلکه از مواد مغذی موجود در کدو حلوایی هم برخوردار می شوید . کدو حلوایی حاوی غنی ترین ریزمغذی ها است و به رفع کردن یرقان، تقویت مغز، تجدید قوای جسمی و روحی بدن و استحکام بافت های بدن یاری می نماید.
ترکیب کدوحلوایی و پودر دارچین تازه به این نان مهیج طعمی بهشتی می دهد. در تهیه نان کدو حلوایی به جای کره، از روغن کانولا استفاده می گردد، که این موضوع باعث می گردد بافت نان فوق العاده نرم گردد. این نان لذیذ را می توانید در عصرهای پاییزی با چای سرو کنید و از خوردن آن در کنار خانواده عزیزتان لذت ببرید. تهیه نان کدو حلوایی زمانبر است، اما مطمئن باشید با چشیدن طعم بی نظیر آن خستگی از تن تان بیرون می آید. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه نان کدو حلوایی خوشمزه پاییزی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه نان کدو حلوایی
- پوره کدو حلوایی دو فنجان
- شکر دانه ریز دو فنجان
- روغن کانولا یا روغن سبزیجات نصف فنجان
- تخم مرغ بزرگ سه عدد
- ادویه پای کدو حلوایی یک قاشق غذاخوری
- یک قاشق غذاخوری یک و نیم قاشق چای خوری
- جوش شیرین سه چهارم قاشق چای خوری
- آرد گندم دو و یک چهارم فنجان
- دانه کدو حلوایی برشته شده یک چهارم فنجان
- نمک نصف قاشق چای خوری
مواد لازم برای تهیه ادویه پای کدو حلوایی
- زنجبیل دو قاشق غذاخوری
- دارچین یک چهارم پیمانه
- جوز هندی یک قاشق چای خوری
- میخک دو قاشق چای خوری
- هل نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه نان کدو حلوایی خوشمزه در خانه
مرحله اول
شما با کدو حلوایی می توانید غذاهای هیجان انگیز و خوشمزه ای مانند پای کدو حلوایی را تهیه کنید. نکته جالب دیگری که امروز به آن پرداخته ایم این است که با استفاده از این میوه شما می توانید نان هم تهیه کنید. برای تهیه نان کدوحلوایی ابتدا باید فر را روی 176 درجه سانتی گراد قرار دهید تا گرم گردد. قالب لوف را با کمی کره یا روغن چرب کنید و کنار بگذارید.
مرحله دوم
برای تهیه پوره کدو حلوایی به نصف کدو حلوایی احتیاج دارید. تخمه های کدو حلوایی را با قاشق در بیاورید و پوست آن را بگیرید. کدو حلوایی را در یک قابلمه بریزید و آن را با مقداری آب و شکر آب پز کنید. زمانی که حدودا سه قاشق غذاخوری آب کف قابلمه باقی ماند، حرارت را خاموش کنید. مخلوط را کنار بگذارید تا خنک گردد. سپس آن را در مخلوط کن مخلوط کنید و اگر شیرینی اش کم بود، کمی شکر به آن اضافه کنید.
مرحله سوم
در یک کاسه بزرگ شکر دانه ریز، پوره کدو حلوایی، روغن کانولا یا سبزیجات و تخم مرغ ها را مخلوط کنید. با همزن دستی مواد را بزنید تا نرم و یکدست شوند. برای تهیه ادویه پای کدو حلوایی ابتدا زنجبیل، دارچین، جوز هندی، میخک و هل را در یک کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید. سپس ادویه پای کدو حلوایی، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را اضافه کنید و مواد را خوب بزنید تا یک دست شوند.
مرحله چهارم
آرد را اضافه کنید و خوب بزنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند. خمیر به دست آمده را در قالب لوف بریزید و آن را با یک کفگیر پلاستیکی کوچک یا یک قاشق صاف کنید. برای برشته کردن دانه های کدو حلوایی، دانه ها را به همراه مواد چسبناک آن در ظرف حاوی آب بریزید. در این روش دانه ها روی آب می آیند. دانه ها را آبکش نموده و سپس با حوله کاغذی خشک کنید . دانه ها را روی سینی فر پخش کنید و یک دوم قاشق چای خوری روغن زیتون روی آن ها بریزید. با دست دانه ها را زیر و رو کنید تا روغن به خورد آن ها برود. روی دانه ها کمی نمک دریایی بریزید.
مرحله پنجم
فر را روی 160 درجه سانتی گراد بگذارید و دانه ها را در طبقه وسط فر، که از قبل 15 دقیقه گرم شده قرار دهید تا برشته شوند. پس از 15 دقیقه، سینی را از فر خارج کنید. دانه ها را هم بزنید و دوباره سینی را به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر قرار دهید. سپس دانه های برشته شده کدو حلوایی را روی خمیر بپاشید و به آرامی با کفگیر فشار دهید تا به خمیر بچسبند.
مرحله ششم
قالب را به مدت 65 تا 75 دقیقه در فر قرار دهید. سپس درب فر را باز کنید و یک خلال دندان وارد نان کدو حلوایی بکنید. اگر خلال دندان تمیز بود یعنی نان پخته است. اگر نان به خلال دندان چسبید، باید آن را بیشتر در فر بگذارید. سپس قالب را از فر در بیاورید و اجازه دهید خنک گردد. نان کدو حلوایی خوشمزه پاییزی شما آماده است. نوش جان.
منبع: کتاب کاله