طرز تهیه کیک پیتزا در قابلمه
به گزارش وبلاگ تجهیزات شبکه، این غذا از لایه های خمیر و مواد پیتزا تهیه شده و روی هم قرار می گیرد و مانند یک کیک داخل قالب تهیه می گردد.
کیک پیتزا یکی از خوشمزه ترین غذاها است که به تازگی هواداران زیادی پیدا نموده و می تواند رقیب خوبی برای پیتزا باشد. خمیر این دستور پخت بسیار راحت است و به علت نداشن تخم مرغ 24 ساعت در یخچال و 1 هفته در فریزر قابل نگه داشتن است. مواد میانی کاملا سلیقه ای است و شما می توانید از انواع ترکیبات مختلف پیتزا برای تهیه این کیک خوشمزه بهره ببرید. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کیک پیتزا خانگی
- آب ولرم 1/2 پیمانه
- شیر ولرم 1/2 پیمانه
- روغن مایع 1/2 پیمانه
- خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری
- شکر 2 قاشق غذاخوری سر خالی
- نمک 1 قاشق مرباخوری
- آرد به میزان لازم
مواد لازم برای مواد میانی پیتزا
- پیاز 1 عدد
- گوشت چرخ نموده 350 گرم
- قارچ 250 گرم
- فلفل دلمه 1 عدد
- رب 2 قاشق غذاخوری
- سیر 2 حبه
- سس کچاپ به میزان لازم
- پنیر پیتزا به میزان لازم
- نمک، فلفل سیاه، آویشن و پودر سیر به میزان لازم
طرز تهیه کیک پیتزا با خمیر در فر
مرحله اول
داخل یک کاسه شیر و آب ولرم را بریزید و به آن خمیر مایه و شکر را اضافه کنید و هم بزنید. سپس ده دقیقه روی ظرف را بگذارید تا خمیر مایه عمل بیاید و کف کند. دقت کنید دمای شیر و آب نباید خیلی زیاد باشد فقط به میزان ای که دست نسوزد.
مرحله دوم
روغن مایع و نمک را بریزید و هم بزنید. کم کم آرد را اضافه کنید تا خمیر جمع گردد. ممکن است بسته به نوع آرد بیشتر یا کمتر آرد بخواهد، ولی نباید خیلی آرد به خورد خمیر بدهید. خمیر در حدی باشد که به دست نچسبد. سپس خمیر را به مدت 10 دقیقه ورز دهید سپس داخل کاسه بگذارید و 1 ساعت در جای گرم قرار دهید تا حجم خمیر دو برابر گردد.
مرحله سوم
پیاز را نگینی ریز خرد کنید و به همراه کمی روغن و زردچوبه داخل تابه تفت دهید. سیر پوست گرفته شده را بریزید تا عطر سیر خارج گردد. در ادامه گوشت چرخ نموده را همراه فلفل سیاه اضافه کنید و تفت داده تا رنگ گوشت تغییر کند. دلمه خردشده را نیز اضافه کنید و تفت دهید. سپس قارچ های خردشده را بریزید و حرارت را بالا ببرید تا آب قارچ کشیده گردد. در پایان رب را بیفزایید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود. سپس از روی حرارت بردارید.
مرحله چهارم
در مرحله اول دو نان داخل پیتزا را درست می کنیم. یک سوم خمیر را باز کنید و با کاتر گرد دو سانت کوچک تر از قالب اصلی و به صورت گرد برش بزنید و 10 دقیقه در دمای 180 داخل فر بگذارید تا نان ها بپزد. سپس مابقی خمیر را با یاری وردنه باز کنید و قالب خود را با روغن چرب کنید. سپس خمیر بازشده را داخل قالب قرار دهید، به شکلی که میزان قالب را بگیرد. سپس اضافی دور قالب را با چاقو ببرید.
مرحله پنجم
کف خمیر را کمی سس کچاپ بزنید و پنیر پیتزا بریزید. سپس کمی از مواد میانی بریزید و بعد یکی از آن نان ها را که پخته شده بگذارید و دوباره روی نان سس کچاپ بزنید و باز هم از مواد میانی بریزید. در نهایت روی خمیر پنیر پیتزا ریخته و با کمی فلفل دلمه و زیتون تزیین کنید. یک ساعت داخل فر از قبل گرم شده و طبقه وسط و دمای 180 قرار دهید تا بپزد. ابتدا دور قالب را با چاقو آزاد و کیک پیتزا را درآورید. اگر به غذاهای فوری علاقه دارید، ویدئوی تاکو مکزیکی پنیری، یک غذای دلپذیر را ببینید.
نکات کلیدی در تهیه کیک پیتزا خانگی در قابلمه
- می توانید تمام مراحل بالا را در قابلمه نچسب و روی گاز انجام دهید.
- آن دو نان را که برای میان کیک آماده کردید حذف نکنید، زیرا مواد زیاد می گردد و ظاهر جذابی نخواهد داشت.
- از انواع سوسیس و کالباس و مرغ می توانید برای تهیه کیک پیتزا بهره ببرید.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی 12 راه جادویی برای شفته نشدن لوبیا پلو را بخوانید.
منبع: پیام دلتا