استارتاپی که تحریم و کرونا مانع موفقیتش نشد

به گزارش وبلاگ تجهیزات شبکه، شرکت سنس تایم که بزرگترین شرکت هوش مصنوعی چین به شمار می رود، با وجود این که از سوی دولت ترامپ تحریم شد، با بهره برداری از تقاضای رو به رشد برای نرم افزار تشخیص چهره اش در دوران کرونا از رونق و شکوفایی کسب و کارش برخوردار شده است.

استارتاپی که تحریم و کرونا مانع موفقیتش نشد

به گزارش خبرگزاری اقتصادی ایران، شو بینگ، یکی از موسسان سنس تایم اظهار کرد: درآمد این استارتاپ مستقر در هنگ کنگ در سال 2019 به میزان 147 درصد افزایش یافت و به پنج میلیارد یوان معادل 720 میلیون دلار رسید و مشتریانش 500 مورد افزایش یافته و به 1200 مشتری رسیده اند. گفته منابع آگاه، فروش امسال این شرکت در جهت رشد 80 درصدی واقع شده است و به حدود 9 میلیارد یوان می رسد و سود خالصش دو برابر می شود.

شو در مصاحبه تلفنی گفت: ما شاهد تقاضای کسب و کارها برای راههایی به منظور جلوگیری از افزایش شیوع ویروس کرونا بوده ایم.

این فرایند رشد، شرکت سنس تایم را به فکر عرضه اولیه عمومی در بازار سهام انداخته و این شرکت به دنبال کسب 1.5 میلیارد دلار نقدینگی است که ارزش سنس تایم را به 8.5 میلیارد دلار خواهد رساند و راه را برای فروش سهام هموار می کند.

این شرکت که حامیانش شامل سافت بانک گروپ، تماسک هولدینگز و علی بابا گروپ هولدینگ هستند تمایل دارد در بازارهای هنگ کنگ و چین سهامش را عرضه کند.

پاندمی کووید 19 از هشت ماه پیش که برای نخستین بار در شهر ووهان چین شیوع پیدا کرد فوق العاده جنجال برانگیز بوده است. کشورهایی مانند آمریکا مقامات چین را بابت سانسور اطلاعات درباره شیوع این بیماری که می توانست فرایند شیوع آن را آهسته کند، هدف انتقاد قرار داده اند. اکنون اقتصاد چین به سرعت در حال بهبود از این بحران است در حالی که آمریکا و بسیاری از کشورها برای احیای اقتصادی از پیامدهای سنگین کرونا به دشواری تلاش می کنند.

مقامات چین با تکیه بر قوانین و فناوریهایی که دولتهایی نظیر آمریکا در برابر آنها مقاومت می کنند، پیروز شده اند. هنگامی که جمعیت جدیدی از بیماران کووید 19 در شمال شرق چین شکل گرفتند، دولت چین برای رصد ورودیهای مترو، حسگرهایی را نصب کرد. این دوربینها توسط سنس تایم فراهم شده بودند و قادر هستند تشخیص دهند که آیا مسافران ماسک استفاده می کنند و دمای بدن آنها و صورتهایشان را حتی با وجود داشتن ماسک شناسایی کنند.

این نمونه ای از حمایت حزب کمونیست چین از شرکتهای فناوری نظیر سنس تایم، هواوی تکنولوژیز، تنسنت هولدینگز و بایت دنس است که هدف حمله دولت ترامپ قرار گرفته اند. این کشور متعهد شده است 1.4 میلیارد دلار برای توسعه صنعت فناوری خود هزینه کرده و از بخشهای کلیدی در آمریکا جلو بزند.

در شرایطی که دولت چین موارد شیوع کرونا را ردگیری می کند، نگرانیهای حریم خصوصی کنار زده شده اند و اقداماتی که از سوی پکن تایید شده اند به دولتهای محلی، شرکتها و مجتمعهای مسکونی اجازه داده اند دستگاههای تشخیص چهره را بدون مقاومت چندانی بکار بگیرند.

استفاده گسترده از این فناوری علیه شیوع ویروس کرونا، نگرانیهای حریم خصوصی را برانگیخته است و در آوریل بیش از 130 گروه مدافع حقوق بشر با انتشار نامه ای خواستار احتیاط در برابر توسعه قدرتهای نظارتی شدند.

با این حال کسب و کار شرکت سنس تایم رونق دارد و این شرکت با 127 شهر چین برای استفاده از این دوربینها به منظور تحلیل همه اطلاعات از ترافیک گرفته تا امنیت مجتمعهای مسکونی همکاری می کند. برنامه تشخیص چهره سنس تایم که به سیستم ارتباطی هوشمند معروف است، در شهرهای متعددی مورد استفاده قرار گرفته است.

بر اساس گزارش بلومبرگ، فناوری سنس تایم به این دلیل موثر واقع شده که روی آمار چهره فردی که ماسک نزده زوم می کند و شناسایی وی را امکان پذیر می سازد. البته سنس تایم تنها شرکتی نیست که روی طراحی این فناوری کار کرده است. به عنوان مثال دانشگاه ووهان هم نرم افزار رقیبی را طراحی کرده که تا 90 درصد دقیق کار می کند.

منبع: اقتصاد ایران

به "استارتاپی که تحریم و کرونا مانع موفقیتش نشد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "استارتاپی که تحریم و کرونا مانع موفقیتش نشد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید