نحوه درست کردن چیکن باربیکیو؛ ساندویچ خوشمزه و محبوب
به گزارش وبلاگ تجهیزات شبکه، مواد اصلی در طبخ این ساندویچ شامل سینه مرغ، شکر قهوه ای و پنیر پیتزا بوده که با انواع سس ها، چون سس باربیکیو، سس وسترشایر و به خصوص چاشنی غذای ایتالیایی خوشمزه و خوش طعم می گردد. زمان تهیه و آماده سازی این ساندویچ بسیار کوتاه بوده، اما برای پخت زمان طولانی می خواهد.
چیکن باربیکیو، یک نوع ساندویچ خوشمزه و محبوب تمام افراد بوده که می توانید برای مهمانی های خود طبخ و سرو کنید.
مواد اصلی در طبخ این ساندویچ شامل سینه مرغ، شکر قهوه ای و پنیر پیتزا بوده که با انواع سس ها، چون سس باربیکیو، سس وسترشایر و به خصوص چاشنی غذای ایتالیایی خوشمزه و خوش طعم می گردد.
زمان تهیه و آماده سازی این ساندویچ بسیار کوتاه بوده، اما برای پخت زمان طولانی می خواهد. چیکن باربیکیو را می توانید برای وعده شام طبخ و سرو کنید.
اندازه مواد اولیه و دستور تهیه این غذا برای 4 نفر مناسب و کافی می باشد، اما می توانید اندازه آن را با توجه به تعداد اعضای خانواده کم و یا زیاد کنید.
مواد لازم
سینه مرغ: 4 تکه
پنیر پیتزا رنده شده: دو سوم فنجان
نان برگر: 4 عدد
شکر قهوه ای: یک چهارم فنجان
سس باربیکیو: 300 گرم
چاشنی غذای ایتالیایی: نصف فنجان
سس وسترشایر: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
ابتدا سینه مرغ را شسته و در یک قابلمه با کمی آب بگذارید تا بپزد.
سپس مرغ را ریش ریش کنید و در آرام پز بریزید.
در یک کاسه مواد شکر قهوه ای، سس باربیکیو، چاشنی ایتالیایی و سس وسترشایر را ریخته و مخلوط کنید.
سپس مخلوط مواد را بر روی مرغ در آرام پز بریزید.
آرام پز را بر روی حرارت ملایم بگذارید و صبر کنید تا به مدت 2 تا 3 ساعت چیکن باربیکیو بپزد.
در نیم ساعت پایانی پخت چیکن، پنیر پیتزا رنده شده را اضافه نموده و کمی هم بزنید.
سپس بعد از اتمام پخت، چیکن باربیکیو را در لای نان همبرگر سرو کنید.
منبع: گردشبان